Prisma

Vi söker ungdomsledare/ungdomspastor, heltid eller deltid och tillsvidare
Eftersom vår nuvarande ungdomsledare slutar söker vi i Equmeniakyrkan Götene ny person som vill vara med och leda våra barn och ungdomar in i framtiden. Vi vill växa och fördjupas som församling och vara en inbjudande gemenskap där fler och fler känner sig hemma.
Vi är ca 140 medlemmar och är anslutna till Equmeniakyrkan.
Ungdomsarbetet bedrivs dels i Equmenia, där vi har söndagsskola och scout. Vi driver också inom ”Prisma”, som är gemensamt med Korskyrkan, ett brett arbete som innehåller tonår, idrott, Prisma fredag med café.
Vi har sedan mer än 30 år en förskola med ca 30 barn som finns i anslutning till kyrkan. Smulans förskola är känd som ”den lilla förskolan med det stora hjärtat” och ingår i Götene kommuns barnomsorg som den enda friförskolan.
I Götene har vi ett gott ekumeniskt klimat med Svenska kyrkan och Korskyrkan vilket vi är glada över och värnar om. Tillsammans med dessa drivs också kyrkornas Second Hand som varje år bidrar med ca 1,5 mkr till sociala projekt runt om i världen.
Församlingen har i dagsläget 2,5 tjänster vilket innebär att du kommer att få arbeta tillsammans med flera kollegor. Vi tror att du som söker känner en kallelse till oss och vill flytta hit för att dela vår vardag. Vi ser gärna att du har ett hjärta för alla åldrar men med stort fokus på unga. Dina gåvor möter våra behov – vi ser fram emot att få möta dig.
Götene kommun har lite mer än 13.000 invånare och tätorten ca 6.000 invånare. Kommunen har ett expansivt näringsliv och inom 5 mil finns också Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde och Falköpings kommuner. Götene karaktäriseras av mycket gott företagsklimat och ett brett föreningsliv.
För mer information kontakta vår rekryteringsansvarige Benga Gindemo 070-5246700 eller Prismas ordförande Erik Jonåker 072-2381217. Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen att ansöka med personligt brev och CV till bgindemo@gmail.com före 10 december.

---------------------------------
Prisma är namnet på den ekumeniska ungdomsverksamhet som Korskyrkan och Equmeniakyrkan driver tillsammans i Götene. Under veckorna bedrivs många aktiviteter så som sport, tjej- och killgrupp, tonår, Intro (konfirmation), café och Prismas Fredag. Gå in på Prisma hemsida www.prismagotene.se för att få veta mer om Prisma och vad som händer framöver. Varmt välkommen på våra aktiviteter!
Kontakt:  Jonathan Skarp (ungdomspastor i Korskyrkan)  073 025 85 77
Emil Johansson  072.727 52 22  eller Erik Jonåker 072 238 12 17